7 Temmuz 2016 Perşembe

Isparta'dayiz biiissss

Bu hafta Day Day ve Ebru'yla vakit geçirmek için Isparta'dayız. Malumunuz gülleriyle meşhur Isparta. Deniz'in de dikkatini çekti ki ; 'Anne, neden bütün otobüsler güllü güllü' diye sordu.


Şehir merkezinde Atatürk Parkı ilk durağımız. İçinde kocaman bir kafe barındırıyor ve -tabii ki- üç adet de çocuk parkı. İki tanesi plastik oyuncaklarla yapılmış. Diğeri de tahtadan kocaman oyun bir parkı.



Alan çok geniş olduğundan istediği gibi koşuşturabildi Deniz. Öyle ki bir süre sonra karnı acıktı. Hemen parkın içindeki kafede çok cuzi bir ücrete tost yedik ve kuşburnu çayı içtik. 
Şimdiki planımız şehir merkezinde biraz yürüyüş.


Şehir merkezinde küçük bir yürüyüşten sonra eve dönüş yoluna girdik. Deniz'in şu aralar en sevdiği şey bilimum toplu taşıma. O yüzden Antalya'dan sonra Isparta'daki otobüs ve minibüs hatlarını da ezberleyeceğiz, belli oldu. 

Ayni gunun aksaminda istikamet Ayazmana. Burasi icinde kafeler, lokantalar, cocuk parki, piknik alanlari ve cay bahcelerini barindiran bir semt. Yaz olmasi ve ramazan olmasi nedeniyle etraf hinca hinc dolu. 



 Simdi sizi muhtesem bir manzarayla tanistiracagim. 


 Egirdir golunu ve Egirdir ilcesini yukaridan goren Akpinar Seyir Terasi. Biras yuksekte oldugu icin tabii ki aracla cikmak gerekiyor. Araciniz varsa mutlaka gidin ve buyulenin. 

Iniste 'Bizim de Egirdir Golu kenarinda niye bir fotomuz olmasin' dedik veeeee...


Velhasil kelam Isparta kucuk ama guzel ve yapacak bir suru sey var. Biz devamli gidip geliyoruz. Yeni yerler, yeni maceralar, yeni Isparta postlarinda goruseriiiiissss 🤘🏻

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder